Projekti zgrada Beograd

Projekti zgrada i njihova izrada veoma su kompleksni jer obuhvataju čitav niz skica, elaborata, ideja i pažljivo planiranje. Naš tim eksperata pružiće vam sveža, autentična i pouzdana arhitektonska rešenja, prilagođena lokaciji, željenoj estetici i svim vašim zahtevima. Pogledajte naše prethodne projekte i kontaktirajte nas za projektovanje stambenih zgrada po vašoj meri.

Šta sve projektovanje zgrada podrazumeva?

Svaki put kada započnemo projektovanje zgrade, kao arhitektonski biro, imamo mnogo faktora u vidu kako bismo vam obezbedili prostor koji će udovoljiti vašim potrebama i željama. Evo nekoliko ključnih aspekata koje razmatramo:

  • Funkcionalnost – vaš prostor treba da odražava potrebe stanara. Stvaramo raspored prostorija tako da odgovara različitim načinima života ili poslovanja. Vaša funkcionalnost i udobnost su naš prioritet.
  • Estetika – znamo koliko je važan prvi utisak i važno nam je da vaša zgrada izgleda lepo. Radimo na kreiranju estetskog izraza koji će odražavati vaš stil i želje. Možemo zajedno razmotriti stil, boje, materijale i detalje kako bismo postigli skladan izgled.
  • Održivost – radimo na što većoj primeni ekološki prihvatljivih materijala gde god je to moguće, kao i na smanjenju potrošnje energije i drugim merama zaštite okoline.
  • Tehnički aspekti – pravilno razumemo tehničke aspekte poput statike, inženjeringa sistema, materijala i izolacije kako bismo obezbedili trajnost i funkcionalnost zgrade.
  • Troškovi – znamo koliko je budžet važan. Trudimo se da pronađemo balans između vaših želja i realnih troškova. Pri dnu strane nalaze se svi naši reprezentativni projekti zgrada u Beogradu i drugim gradovima, a kada izaberete koncept koji vam se dopada, možemo ga prilagoditi vašem budžetu, željama u potrebama.
  • Pristupačnost – brinemo o tome da svi, uključujući osobe sa invaliditetom, mogu lako pristupiti i koristiti prostor buduće zgrade.
  • Klimatski uslovi – svaka lokacija ima svoje specifične klimatske uslove, pa razmatramo kako da iskoristimo prirodne faktore poput sunčeve svetlosti i vetra za poboljšanje energetske efikasnosti.
  • Kontekst i sredina – vaša zgrada neće postojati izolovano, već je deo veće celine. U zavisnosti od lokacije skice i idejno rešenje treba prilagoditi i ambijentu. Mi uvek razmišljamo o tome kako će se zgrada uklopiti u urbanistički kontekst i kulturnu okolinu.

Projektovanje stambenih zgrada u Beogradu i zakoni

Stručnjaci iz oblasti arhitekture ne samo što moraju imati viziju i fleksibilnost prilagođavanja željama klijenata već biti upoznati i sa važećim propisima i zakonima Republike Srbije vezanim za gradnju. Naše arhitekte iz Beograda pri izradi projekta zgrade poštuju sve lokalne i nacionalne građevinske regulative i standarde. Bilo da je u pitanju projektovanje stambenih zgrada ili poslovnih kompleksa.

Recite nam ideje koje imate i pokažite primere koji vam se sviđaju jer uz naše talentovane arhitekte vaša vizija postaje stvarnost!

Cena projektovanja zgrade

Cena za projekat zgrade može varirati od raznih faktora, ali budite sigurni da su cene usluga naših arhitekti u potpunom skladu sa njihovim kvalitetom i dugogodišnjom ekspertizom. Za detaljnije informacije, pogledajte naše prethodne projekte i kontaktirajte nas putem forme na dnu strane.

naši projekti

Pogledajte neke od naših projekata

kontakt

Kontaktirajte nas direktno