Projekat vikendice Beograd

Projekat vikendice iako nalik projektima kuća, ipak nosi svoj jedinstveni šarm i zahteve. Važno je da vaša vikendica bude jedinstvena i prilagođena svim vašim potrebama, ali i bezbedna i dugovečna. Na taj način možete uživati u autentičnom i nezaboravnom iskustvu daleko od grada. Angažujte nas za profesionalno projektovanje vikendica po svetskim standardima.

Projektovanje vikendice – beg od gradske vreve

Vikendica predstavlja vaš beg od gradske vreve i stresa. To je vaša lična oaza mira u koju možete pobeći, opustiti se i uživati u prirodi. Bez obzira da li želite malu brvnaru u šumi ili luksuznu vikendicu pored vode, mi smo ovde da sve vaše snove pretočimo u stvarnost. Naš stručni tim sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju vikendica razumeće vaše potrebe i želje.

Projekti za vikendice – vaša lična oaza mira

Arhi Studio nudi svojim klijentima kompletnu uslugu projektovanja vikendica, prilagođenu vašim željama i potrebama. Naši stručnjaci će vas voditi kroz svaki korak procesa, uključujući:

  • Konsultaciju – početak svake uspešne izrade projekta vikendice jeste konsultacija sa našim stručnjacima. Naš cilj je da za svakog klijenta stvorimo jedinstveno mesto koje će zadovoljiti njihove individualne želje i potrebe. Zato na početku razgovaramo o tome kakvu vrstu vikendice želite i na kojoj lokaciji. Analiziramo vaše preferencije u pogledu veličine, stila, materijala i funkcionalnosti. Naš tim je tu da vas sasluša i da razvije koncept vikendice koji odražava vaš jedinstveni stil.
  • Dizajn – nakon što jasno definišemo vaše ciljeve, prelazimo na dizajniranje vikendice. Naši dizajneri kombinuju vaše želje sa svojim stručnim znanjem kako bi kreirali projekat koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Stavljamo poseban akcenat na estetiku, funkcionalnost i održivost. Bilo da sanjarite o prozračnom otvorenom konceptu, velikim staklenim površinama za panoramske poglede ili tradicionalnim drvenim elementima, mi smo tu da vam pomognemo da ostvarite svoju viziju.
  • Dozvole i regulative – razumevamo da proces dobijanja dozvola i praćenje regulativa mogu biti komplikovani. Zato će se naš tim stručnjaka pobrinuti da vaš projekat vikendice bude u skladu sa svim lokalnim zakonima i propisima. To uključuje obezbeđivanje građevinskih dozvola, procenu uticaja na životnu sredinu i rešavanje svih administrativnih procedura.
  • Izvođenje projekta – naš posao se ne završava ni nakon što završimo projekat vikendice. Naš tim će nadzirati proces izgradnje vikendice kako bismo osigurali kvalitet i tačnost izvedbe. Garantujemo da će vikendica biti izgrađena sa pažnjom usmerenom na svaki detalj, od temelja do krova.

Izrada projekta za vikendicu – cena

Za svaki naš projekat vikendice cena je usklađena sa vrhunskim kvalitetom usluge koju naše arhitekte pružaju. Uz naše dugogodišne iskustvo, viziju i inovativnost, svaka projektovana vikendica predstavlja neponovljivo umetničko delo i dugovečan prostor za opuštanje i mir, nesvakidašnje lepote. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i neodumice. Budite slobodni da nas kontaktirajte putem kontakt forme na dnu strane.

naši projekti

Pogledajte neke od naših projekata

kontakt

Kontaktirajte nas direktno